Sondaj in domeniul pesticidelor

Sondaj in domeniul pesticidelor
Acest sondaj este realizat în cadrul unui proiect european, contractat de EFSA (Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara). În acest sondaj veti fi chestionati cu privire la modalitatea de gestionare a pesticidelor.
Scopul anchetei este de a colecta informatii despre posibila expunere a utilizatorilor neprofesionisti (amatori) la pesticide. Cu privire la întrebarile din sondaj acestea se refera la pesticide si utilizarea acestora. Pesticidele includ produse împotriva insectelor, buruienilor, mucegaiurilor, melcilor si sobolanilor/soarecilor. Este important sa retineti ca întrebarile privesc doar modul de utilizare a pesticidelor în mediul de acasa (de exemplu, în gradina). Utilizarea profesionala a pesticidelor nu este inclusa în aceasta ancheta.
Pentru a finaliza ancheta trebuie sa aveti o imagine clara a pesticidelor pe care le aveti acasa. Este important sa aveti produsele la îndemâna sau sa faceti o listt a produselor (denumirea produsului, producator si dimensiunea ambalajului) înainte de a începe ancheta.
Finalizarea anchetei dureaza aproximativ 15 minute.

Pentru întrebari suplimentare, nu ezitati sa contactati:

Kim Doan Ngoc (kim.doanngoc ugent.be)
Bert Beck (bert.beck ugent.be)
Department of Crop Protection Chemistry
Faculty of Bioscience Engineering – Ghent University
Coupure Links 653
9000 Ghent
Belgium
Telephone: +32 (0) 9 264 60 12

Comments are closed